Teamviewer

Online support nodig? Klik hier om ons mee te laten kijken met Teamviewer.

Lees meer

Helpfiles

Helpfiles

Installatie, licenties of webkey vragen? Klik hier voor onze handleidingen.

Lees meer

Webinar agenda

Webinar agenda

Welke webinar staat er deze maand op de planning? Bekijk het hier.

Lees meer

SE Startscherm

SE Startscherm

Download hier het Enginia Startscherm voor Solid Edge ST9.

Lees meer

• PLM news
  • Nieuwe Femap releases beschikbaar

Nieuwe Femap releases beschikbaar

Er zijn recent 2 minor updates van Femap 11.4 uitgekomen.

• Femap versie 11.4.1 is een kleine update waarin een aantal issues en kleine verbeteringen zijn verwerkt. Deze versie bevat ook NX Nastran versie 11.0.1.
  • Femap versie 11.4.2 bevat een uitgebreide update van de Thermal en Flow solvers en de integratie daarvan in de Femap interface. Femap Thermal and Flow solvers zijn een additionele module.

pdfFactsheet What's new in Femap 11.4.2

Wil je meer weten over de FEA software Femap van Siemens PLM Software, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel tel. 0541 768420. Of vraag een gratis trial aan.

Webinar gemist? Bekijk de laatste hier terug.

Webinar Top 3 Support issues

Webinar Top 3 Support issues

In deze webinar bespreken we de top 3 meest gestelde vragen op onze Solid Edge Support. We kijken terug op een jaar vol interessante en leerzame vragen.

Bekijk meer webinars

Synchronous Highlights

Synchronous Highlights

Tijdens de webinar Synchronous Highlights worden er tips gegeven voor het werken in Synchronous, in combinatie met In Assembly Design.

Bekijk meer webinars

Solid Edge ST10 Tools

Solid Edge ST10 Tools

In de webinar ST10 tools laten we je de nieuwe tools in ST10 zien. Zo krijg je tips over de settings en preferences tool waarmee het overzetten van je instellingen naar andere computers makkelijker gaat en vertellen we je meer over de HoleValidationTool.

Bekijk meer webinars

Laatste nieuws

Vacature Sales Consultant

Vacature Sales Consultant

Nieuwe Femap releases beschikbaar

Nieuwe Femap releases beschikbaar

Verbeter je Windows icm Solid Edge in 2 minuten

Verbeter je Windows icm Solid Edge in 2 minuten